Pages

Saturday, August 13, 2011

Puisi moreh


Huh, ok gak event semalam. Semalam sepatutnye aku menyanyikan lagu puisi, tapi terpaksa tukar last2 minit. Pak Agi request aku main lagu puisi, tapi ntah nape mood aku nak tibe2 tukar nak mendeklamasikan puisi je. Disebabkan kawan aku yg sorang lagi tu terpaksa balik atas sebab2 tertentu, so aku pun tukar plan. Tak jadi nak nyanyi.

Ramai yang pergi ke sana kebanyakkan Artistic Writing nye student. Aku sorang je yang dari Art Management yg join bace puisi ni. Tapi disebabkan nak pendedahan lebih, jadi aku pergi ke sana sekali atas ajakan Pak Agi. 

1st minute je gugup, tp dah berada lame skit baru nervous hilang. Dan paling penting, ade press dari Berita Harian datang semalam ambil kitorang nye puisi. Hope ade masuk kat ruangan Sastera nanti, hehe. Btw, bg sape yang involve teruskan berkarya dan sama2 berjuang dalam dunia seni. Ok, tak mau story banyak2. Tengok je la gambar kat bawah ni.


Ha, ni gambar semalam.

1 comment:

  1. Memang best semalam. Sampai lemah lutut aku. :)

    ReplyDelete